Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

O ρατσισμός σε όλο το μεγαλείο του

Βρέθηκα διακοπές στην Ξάνθη φέτος και πήγα με την παρέα μου σε κάποιο μαγαζί, να σημειώσω οτι το 40% των κατοίκων της πόλης είναι μουσουλμάνοι όπως καθόμαστε με την παρέα μου ήρθε ένα ζευγάρι μουσουλμάνων στο μαγαζί (η κοπέλα φόραγε μπούργκα)... και η σερβιτόρα της απαγόρεψε να μπει στο μαγαζί επειδή δεν ταίριαζε το στιλ της με το στιλ του μαγαζιού, να σημειώσω οτι η φίλη μου είχε το σκυλάκι της μαζί μας και μας επέτρεψαν να μπούμε με το σκυλί μεσα, όταν κατάλαβαν όμως οτι είχαν παρέα μεγάλη στο μαγαζί που τους περίμεναν (περίπου 20 άτομα) ήρθε ένας άλλος και τους είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα κάποιο λάθος έγινε!
όπως ήταν φυσικό όλοι σηκώθηκαν να φύγουν και όταν ζήτησαν να πληρώσουν είπαν οτι έιναι κερασμένα, ρεζίλι δηλαδή σε πόλη που σχεδόν οι μισοί κάτοικοι είναι μουσουλμάνοι και σε καιρούς οικονομικής κρίσης μερικοί διαλέγουν και τους πελάτες τους η ειρωνεία στην υπόθεση αυτή ειναι οτι ο ιδιοκτήτης ανοίγει καφετέρια σε πομακοχώρι (όλοι μουσουλμάνοι εκει) κρίμα που υπάρχει τέτοιος ρατσισμός σε σημείο να συμπεριφέρονται καλύτερα στα ζώα απ ότι σε γυναίκες με μπούργκα..

Υ.Γ. είμαι Αθηναίος χριστιανός.

Αναγνώστης

1 σχόλιο:

  1. αν εισαι αθηναιος χριστιανος να ξερεις οτι δεν εινια η μιση ξανθη μουσουλμανοι ουτε το 40% αλλα κατα πολλοι λιγοτεροι. Αυτο δε δικαιολογει τετοιες συμπεριφορες βεβαια απλα το λεω γιατι εκτος των αλλων μεταφερεις λαθος εικονα για τη θρακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...