Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Ψέμα και συνειδητή παραπληροφόρηση τα περί «υγειονομικής βόμβας»

"Ψέμα και συνειδητή παραπληροφόρηση αποκαλύπτονται πως είναι τα περί «υγειονομικής βόμβας» των υπουργών της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Οι Λοβέρδος και Χρυσοχοΐδης δε δίστασαν να εξαπολύσουν προπαγανδιστική εκστρατεία με σκοπό τον εκφοβισμό της κοινωνίας και την παγίωση ενός κλίματος ρατσισμού ενάντια στους μετανάστες και τους πρόσφυγες", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και επισημαίνει:
"Μίλησαν για φόβο μετάδοσης της ελονοσίας που δε μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο, ενώ επικαλέστηκαν ανύπαρκτα στοιχεία για αρρώστιες που χτυπούν μόνο τους ξένους. Όλα αυτά διαψεύδονται από τις επίσημες εκθέσεις του ου Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) και του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Ασθενειών (ECDC).
 Πρόκειται για πολιτική αλητεία από τη μεριά των υπουργών Λοβέρδου και Χρυσοχοΐδη που καλλιεργούν ανοιχτά φασιστικές και ρατσιστικές αντιλήψεις. Επιδιώκουν να προκαλέσουν φόβο ώστε να αποπροσαντολιστεί η κοινωνία που είναι οργισμένη με την πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ.
Πίσω από τις ρατσιστικές κραυγές ο Λοβέρδος, ένας υπουργός που είναι ένοχος για την εξελισσόμενη ανθρωπιστική καταστροφή που σε βρίσκεται σε εξέλιξη από τη διάλυση του συστήματος δημόσιας υγείας και της κοινωνικής ασφάλισης, προσπαθεί να κρύψει την ενοχή του.
Κανείς δεν μπορεί να κρύψει ότι οι ξεχασμένες ασθένειες επανέρχονται λόγω των άθλιων συνθηκών ζωής, της κακής διατροφής και του υποσιτισμού, των βρόμικων πόλεων, της έλλειψης θέρμανσης που έφεραν τα Μνημόνια.
Δεν υπάρχει άλλος για την εργαζόμενη κοινωνική πλειοψηφία από την ανατροπή της κυβέρνησης και των Μνημονίων κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ. Η υγεία είναι κοινωνικό δικαίωμα και δεν μπορεί παρά να είναι δημόσια, δωρεάν και για όλους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...