Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση Βενιζέλου με θεσμικούς φορείς για το μεταναστευτικό

Με τους εκπροσώπους του ελληνικού γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και του Συνηγόρου του Πολίτη συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενημερώθηκε για τις διεθνείς εξελίξεις που τροφοδοτούν τις μεταναστευτικές ροές προς την Ελλάδα, τις δυνατότητες που μπορεί να αξιοποιήσει η χώρα μέσα στην Ε.Ε. και την κατάσταση που επικρατεί στον ελληνικό νησιωτικό χώρο και τον Έβρο. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι η παράταξη θα προωθήσει προς ψήφιση το σχέδιο νόμου για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας και θα επαναφέρει στην επικαιρότητα το πόρισμα της διακομματικής επιτροπής της προηγούμενης Βουλής για το μεταναστευτικό. 
Ζήτησε, μάλιστα, να διεξαχθεί σχετική συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι βασική προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ είναι η εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στην ελληνική κοινωνία και ότι αυτό θα αντιμετωπιστεί μόνο μέσα από την πλήρη και συστηματική εφαρμογή του σχεδίου δράσης για τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...