Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Ξυλοκόπησαν μετανάστη που έκανε ωτοστόπ στην Εγνατία οδό

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στην Εγνατία οδό, όπου ένας μετανάστης ξυλοκοπήθηκε άγρια από αγνώστους την ώρα που έκανε ωτοστόπ για να επιστρέψει στην Αθήνα.

Ο άτυχος άνδρας είχε προηγουμένως μεταφερθεί... κατά λάθος, στην Κομοτηνή στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης «Ξένιος Ζευς». Κάποια στιγμή βρέθηκε να κείτεται στο έδαφος στο ύψος της Ξάνθης στην μέση του δρόμου, και διερχόμενοι σταμάτησαν και τον βοήθησαν. Τελικά με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Κατά την παραμονή του εκεί διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί κάταγμα στο πόδι και θα νοσηλευτεί επί τρεις ημέρες στην Ορθοπεδική κλινική. Στους ιατρούς είπε πως την ώρα που περπατούσε στον δρόμο άγνωστοι τον πλησίασαν τον ξυλοκόπησαν και τον παράτησαν εκεί.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του τραυματία, οι αστυνομικοί στην Κομοτηνή τον άφησαν ελεύθερο όταν διαπίστωσαν ότι διαθέτει νόμιμα έγγραφα, αλλά δεν είχε χρήματα για να πάρει το λεωφορείο και ξεκίνησε με τα πόδια για την Αθήνα όπου εργάζεται, κάνοντας ωτοστόπ με την ελπίδα πως κάποιος θα τον έπαιρνε μαζί του.

Τελικά επειδή ο ίδιος με σπασμένο πόδι αδυνατούσε να γυρίσει στην Αθήνα και ειδικότερα χωρίς χρήματα, το νοσηλευτικό προσωπικό συγκέντρωσε το απαραίτητο ποσό για να αγοράσει το εισιτήριό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...