Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά


Το  Κέντρο Διαπολιτισμικής Αγωγής του  Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά» διοργάνωσε στο  Εσπερινό Γυμνάσιο Χαλκίδας, την πρώτη συνάντηση του ετήσιου επιμορφωτικού προγράμματός της, την Παρασκευή 18/1/2013 και ώρα 15:30. Εισηγήτρια ήταν η μουσειοπαιδαγωγός – ξεναγός κα Σκανδάλη Μαργαρίτα, η οποία παρουσίασε τη μουσειοπαιδαγωγική εκπαίδευση ως διεπιστημονικό πεδίο που συσχετίζει την εκπαίδευση και τη μάθηση με το πολιτισμό.

Οι  διαλέξεις του επιμορφωτικού  σεμιναρίου απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/μιας εκπαίδευσης που απασχολούνται σε σχολικές μονάδες που συνεργάζονται με το πρόγραμμα αλλά και σε όσους/ες ενδιαφέρονται.

Οι  συναντήσεις διεξάγονται κάθε Παρασκευή  και ώρα 15:30-18:45 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εσπερινού Γυμνασίου Χαλκίδας (οδός Μονής Ερίων – Περιοχή Πειραϊκή Πατραϊκή).

Σε  περίπτωση που επιθυμεί κάποιος/α  να συμμετάσχει στις συναντήσεις της επιμόρφωσης έχει τη δυνατότητα να συμπληρώσει την αίτησή του/ης την ίδια ημέρα στο χώρο της επιμόρφωσης. Ακολουθούν το πρόγραμμα των συναντήσεων καθώς και μερικά στιγμιότυπα από την πρώτη συνάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...