Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Συλλαλητήρια συμπαράστασης στους μετανάστες από την Νεολαία Συνασπισμού Ιωαννίνων

Ο αγώνας των μεταναστών είναι ταυτόχρονα και αγώνας των Ελλήνων εργαζομένων απέναντι στην ανασφάλιστη εργασία και την καταπάτηση των δικαιωμάτων τους. 
 
Τη στιγμή που η κυβέρνηση προσπαθεί να μας πείσει ότι το συμφέρον της χώρας επιβάλλει την ισοπέδωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και την ανύψωση τειχών για την προστασία της, εμείς απαντάμε λέγοντας ότι το δικό μας συμφέρον θα έρθει μόνο μέσα από την αλληλεγγύη και την ενότητα όλων των εργαζομένων, χωρίς τεχνητές διαιρέσεις. Έλληνες και ξένοι εργαζόμενοι οφείλουμε να αγωνιστούμε ενωμένοι για να μην επιτρέψουμε στην κυβέρνηση και την εργοδοσία να ρίξει τα βάρη της κρίσης στον κόσμο της δουλειάς.
 
Με πρόσχημα την κρίση έχουν επιλέξει να μην αφήσουν τίποτα όρθιο όσον αφορά τα δημοκρατικά και κοινωνικά δικαιώματα, χτίζουν μια αυταρχική «δημοκρατία» και επιχειρούν να διαλύσουν κάθε κατάκτηση των εργαζομένων και της νεολαίας . Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Αν η κυβέρνηση ψάχνει κάποιον ένοχο ανάμεσά μας, δεν χρειάζεται να χάνει τον χρόνο της, ας μας καλέσει όλους και όλες. Αν η αλληλεγγύη είναι έγκλημα, είμαστε όλοι ένοχοι.Καλούμε όλες και όλους σε συλλαλητήριο την Παρασκευή, 11/2 στις 18:00 από τη Νομαρχία.
Νεολαία Συνασπισμού Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...