Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Με επιτυχία έκλεισε το διήμερο Αντιφασιστικό-Αντιρατσιστικό φεστιβάλ στο Ναύπλιο

Έκλεισαν με επιτυχία οι διήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε το Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας από τις 13 έως και τις 14 Σεπτεμβρίου στο Θεατράκι του ΟΣΕ στο Ναύπλιο.


Χθες Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιελάμβανε ομιλίες με θέμα «Φασισμός και Κρατικός Αυταρχισμός στη χώρα των μνημονίων» με ομιλητές, τον Πάνο Λάμπρου – δημοσιογράφο, μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, τον Δημήτρη Σαραφιανό – δικηγόρο, μέλος της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τον Άρη Χατζηστεφάνου – δημοσιογράφο, δημιουργό των Debtocracy και Catastroika, ενώ έγιναν τοποθετήσεις, συζητήσεις και παρεμβάσεις από πολίτες, συλλόγους και φορείς της περιοχής.



Ακολούθησε συναυλία με τους Halfnote (Alternative Rock συγκρότημα από το Άργος), τους 7-Odds (Garage Punk συγκρότημα από την Αθήνα), και τους Skinny Whales (Indie συγκρότημα από Αθήνα).


Κατά τη διάρκεια του διήμερου φεστιβάλ υπήρχαν χώροι ενημέρωσης από διάφορες συλλογικότητες, κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς ενώ για 2η συνεχόμενη μέρα, ο Βρετανός καλλιτέχνης Cujo Cussler, εμπνευσμένος από το φεστιβάλ, δημιούργησε ένα απίθανο έργο τέχνης!


 Επίσης λειτούργησε μετά τις ομιλίες και κατά τη διάρκεια των συναυλιών μπαρ με μπύρες, κρασί, αναψυκτικά, σουβλάκια και πιάτο από συλλογική κουζίνα.


Τέλος, και τις δύο μέρες, πριν από τις συζητήσεις, πραγματοποιήθηκε στον χώρο θεατρικό παιχνίδι για δημιουργική απασχόληση των παιδιών


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...