Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΕΕΡΦΑ: Να ξηλωθούν οι νεοναζί και οι προστάτες τους

 Φωτογραφία: Ορέστης Σεφέρογλου "Ε"

Κάλεσμα αντιφασιστικού φεστιβάλ 5-6 Οκτ. Γήπεδο Μπάσκετ Ρουφ


«Το αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα ανάγκασε την κυβέρνηση να προχωρήσει σε συλλήψεις των επικεφαλής των ταγμάτων εφόδου», καθώς «η μαζική κατακραυγή δεν άφησε περιθώρια ανάσας, ούτε στη κυβέρνηση, ούτε στην δικαιοσύνη, όπως σε προηγούμενες περιπτώσεις», αναφέρει ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ.

«Δεν εφησυχάζουμε, δεν σταματάμε μέχρι να τους ξηλώσουμε όλους. Μαζί με το Μιχαλολιάκο και το Κασσιδιάρη πρέπει να βρεθεί στη φυλακή και ο Δένδιας διότι ήταν ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΛΑΣ που πρωτοστάτησε στη κάλυψη της δράσης των νεοναζί με τα Αστυνομικά Τμήματα να έχουν γίνουν παραμάγαζα των χρυσαυγιτών, τόποι βασανισμών των μεταναστών, με τη ρατσιστική μεταχείριση να είναι κανόνας», σημειώνει η ανακοίνωση της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ).

 Φωτογραφία: Ορέστης Σεφέρογλου "Ε"

«Οι ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι βασανισμοί μέσα στην Αμυγδαλέζα ήταν η ανοιχτή υιοθέτηση της ρατσιστικής ατζέντας της Χρυσής Αυγής. Η μαζική κατακραυγή και οι δυναμικές αντιφασιστικές διαδηλώσεις οργής μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι δεν άφησαν περιθώρια ανάσας ούτε στη κυβέρνηση ούτε στην δικαιοσύνη που σε προηγούμενες περιπτώσεις όπως στη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν, παρά τη φανερή σχέση των δολοφόνων με τη Χρυσή Αυγή αδράνησαν επιδεικτικά», αναφέρει.

«Στη ΓΑΔΑ βασανίστηκαν οι αντιφασίστες που έκαναν πορεία στον Άγιο Παντελεήμονα. Το «πείραμα Αγιος Παντελεήμονας» έχει τη σφραγίδα υπουργών τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ που συνεργάστηκαν στη κάλυψη των πογκρόμ στη περιοχή ανοίγοντας το δρόμο στη Χρυσή Αυγή».

Παλλαϊκό συλλαλητήριο με συμμετοχή και Ελλήνων έξω από την ελληνική πρεσβεία στη Μαδρίτη

Σημειώνει επίσης: «Οι συνεργάτες του Δένδια που πρωτοστάτησαν στη κάλυψη του σκανδάλου των απαγωγών των Πακιστανών δεν βρέθηκαν τυχαία στο τιμόνι της ΕΥΠ επικεφαλείς των ερευνών για το Παύλο Φύσσα. Το 2ο Τμήμα Κρατικής Ασφάλειας είναι αυτό που κατεύθυνε τις φιλοναζιστικές διώξεις του συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ Πέτρου Κωνσταντίνου. Η θεωρία των δύο άκρων χρησίμευσε σαν όπλο νομιμοποίησης της Χρυσής Αυγής και δαιμονοποίησης της Αριστεράς σαν τάχα πιο επικίνδυνης από το φασισμό!».

Η ανακοίνωση καταλήγει σε συμμετοχή στο διεθνές αντιφασιστικό – αντιρατσιστικό φεστιβάλ στις 5 και 6 Οκτώβρη στο Γήπεδο Μπάσκετ του Ρουφ: «Στην Αντιφασιστική Συνάντηση µε την πανελλαδική Συνέλευση το Σάββατο 5 Οκτώβρη και τη ∆ιεθνή συνάντηση κατά του φασισµού τη Κυριακή 6 Οκτώβρη είναι η ευκαιρία να συζητήσουµε τις εµπειρίες και να χαράξουµε την πολιτική µας για να φράξουµε το δρόµο στη Χρυσή Αυγή και να τσακίσουµε τη ρατσιστική εκστρατεία της κυβέρνησης».


Στη Λεωφόρο η ιστορική Θύρα 13 παίρνει ξεκάθαρη θέση κατά της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα , αλλά και της απόπειρας εκμετάλλευσης για εμπορικούς σκοπούς των τελευταίων στιγμών του 34χρονου παλικαριού.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...