Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

"Τρύπια" τα σύνορα με την Αλβανία!!!


248 μετανάστες επαναπροωθήθηκαν το τριήμερο που μας πέρασε
Είναι πλέον σε όλους γνωστό,πως τα κυκλώματα μεταφοράς μεταναστών και ναρκωτικών από την Αλβανία στην περιοχή Ήπειρο «οργιάζουν» κυριολεκτικά.

Τα σύνορά μας με την γειτονική χώρα είναι «τρύπια»,παρά τις προσπάθειες της τοπικής Αστυνομίας, που σημειώνει αλλεπάλληλες επιτυχίες στην καταπολέμηση του εισαγόμενου εγκλήματος, αλλά και στον περιορισμό, καθώς και στον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης. Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο τύπου,το τριήμερο, εξαρθρώθηκαν τρία κυκλώματα διακίνησης μεταναστών από την Αλβανία και επαναπροωθήθηκαν 248 συνολικά άτομα.
-Στις 04.00΄ τα ξημερώματα χθες,στο Καλπάκι Ιωαννίνων αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό υπήκοο Βουλγαρίας γιατί μετέφερε προς το εσωτερικό της Χώρας με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του τρεις (3) μετανάστες με τελικό προορισμό το Βόλο έναντι χρηματικής αμοιβής.Ο διακινητής και οι μετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ τo όχημα κατασχέθηκε από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας που διενεργεί την προανάκριση.
-Στις 04.50΄ σήμερα τα ξημερώματα στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας αστυνομικοί του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας συνέλαβαν έναν ημεδαπό και έναν αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας γιατί μετέφεραν από κοινού προς το εσωτερικό της Χώρας με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τέσσερις (4) μετανάστες με τελικό προορισμό την Αθήνα έναντι χρηματικής αμοιβής.Οι διακινητές και οι μετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ τo όχημα κατασχέθηκε από το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.
-Στις 13.00΄ χθες,στην περιοχή Δόμπολης Ιωαννίνων αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς γιατί μετέφεραν από κοινού προς το εσωτερικό της Χώρας με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τρεις (3) μετανάστες υπήκοους Αλβανίας.Οι διακινητές και οι μετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ τo όχημα κατασχέθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

Αναρτήθηκε από epirusgate.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...