Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Ιρανικά Μ.Μ.Ε αποκαλούν «πόρνη» την Κάρλα Μπρούνι

Τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης αποκαλούν «πόρνη» την πρώτη κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι, αναφερόμενα στην ερωτική της ζωή και στους πολυάριθμους δεσμούς που είχε στο παρελθόν με διάσημους.

Οι βαρύτατοι αυτοί χαρακτηρισμοί εμφανίζονται σε δημοσίευμα της ημερήσιας εφημερίδας Kayhan η οποία λειτουργεί ως φερέφωνο της συντηρητικής, ισλαμικής κυβέρνησης του Ιράν.

Αφορμή της σκληρής επίθεσης της ιρανικής εφημερίδας δεν είναι άλλη από την πρόσφατη δημόσια υποστήριξη της Κάρλα Μπρούνι στο πρόσωπο της 42χρονης Ιρανής Σακινέχ Αστιάνι η οποία αντιμετωπίζει την θανατική καταδίκη δια λιθοβολισμού με την κατηγορία της μοιχείας.

Η Κάρλα Μπρούνι μαζί με την φίλη της και Γαλλίδα ηθοποιό ΙsabelleAdjani, καταδίκασαν την απόφαση της Ιρανικής κυβέρνησης προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση των ιρακινών μέσων που ανέφεραν: «Χρησιμοποιεί την καταδίκη της Σακινέχ για να δικαιολογήσει τη δική της ανηθικότητα», υπό τον τίτλο: « Γαλλίδες πόρνες συμμετέχουν σε διαδήλωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα»με αφορμή την πρόσφατη διαδήλωση 300 ατόμων στο Παρίσι που ζητούσαν να μην εκτελεστεί η ποινή της 42χρονη Αστιάνι και μητέρας δυο παιδιών.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει επίσημη απάντηση από την πλευρά της συζύγου του προέδρου της Γαλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...