Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Φ. Κουβέλης: Να δείξουμε την αντίθεσή μας στον κοινωνικό αποκλεισμό

Στον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, μέλη της ΜΚΟ «Κλίμακα». Πρόκειται για ΜΚΟ που ασχολείται με δραστηριότητες που στοχεύουν τόσο στη διάθεση υπηρεσιών ψυχικής υγείας, όσο και στην υλοποίηση προγραμμάτων ενσωμάτωσης ευάλωτων ομάδων πληθυσμού. Τα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς επισκέφτηκαν Ρομα από το Ζεφύρι, άστεγοι και ψυχικά πάσχοντες.

Αμέσως μετά ο Φ. Κουβέλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η αυγή του νέου έτους, βρίσκει τα περισσότερα κοινωνικά στρώματα να συμπιέζονται από τις ασφυκτικές ρυθμίσεις του Μνημονίου.

Ως πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την αλληλεγγύη της σε όλους τους πολίτες που πλήττονται από τα δυσβάσταχτα μέτρα και ιδιαίτερα στους συμπολίτες μας που βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Θέλουμε, μέσα και από τη σημερινή μας συνάντηση με τα παιδιά και τους φίλους από την Κλίμακα να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αγάπης, να δείξουμε την αντίθεσή μας στον κοινωνικό αποκλεισμό, αλλά και να ευχηθούμε το 2011 να είναι μια χρονιά ειρήνης των λαών.

Με την αλληλεγγύη και τη συστράτευση των πολιτών να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες.
Καλή χρονιά σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...