Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων των μεταναστών ζητεί η ΚΝΕ

«Η εξέλιξη με την αποχώρηση των μεταναστών από τη Νομική δεν εξαφανίζει τις ευθύνες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που πρέπει να ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματα των μεταναστών» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΝΕ.

Επίσης, καταλογίζει στην κυβέρνηση «σχέδιο εγκατάστασης της αστυνομίας μέσα στις σχολές», για να μπορεί να παρεμβαίνει και να καταλύει το άσυλο.

«ΝΔ και ΛΑΟΣ δίνουν μαχητική στήριξη σε αυτούς τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς. Η στάση του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ είναι βούτυρο στο ψωμί αυτών των σχεδιασμών» συνεχίζει στην ανακοίνωσή της η ΚΝΕ.

Στη συνέχεια καλεί τη νεολαία να βγάλει συμπεράσματα «από το καλοστημένο σχέδιο που στήθηκε στη Νομική από εχθρούς και δήθεν φίλους των μεταναστών και είχε ως αποτέλεσμα την καλλιέργεια συντηρητικών και ρατσιστικών αντανακλαστικών και την υπονόμευση του πανεπιστημιακού ασύλου».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Είναι μονόδρομος και ανάγκη η κοινή πάλη Ελλήνων και μεταναστών εργατών, νεολαίας, αυτοαπασχολουμένων, φτωχών αγροτών, για την ανατροπή της αντιμεταναστευτικής και αντιλαϊκής πολιτικής των μονοπωλίων και του ιμπεριαλισμού».

Πηγή: news.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...