Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Αναπάντητα ερωτήματα για τον φόνο στον Άγιο Παντελεήμονα


Θύμα "ρατσιστή δολοφόνου" καταγγέλλουν πως έπεσε ο Πακιστανός διανομέας φαγητού που βρέθηκε δολοφονημένος με μια σφαίρα στο στήθος τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στην οδό Καλύμνου στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή και η Πακιστανική Ενότητα Ελλάδος.
Η αστυνομία τότε είχε μιλήσει για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μια και η ληστεία αποκλείστηκε καθώς βρέθηκαν χρήματα πάνω του. Ισχυρισμό που ο συνήγορος της οικογένειας του θυμάτος Φραγκίσκος Ραγκούσης χαρακτηρίζει "ως συνήθη τακτική της ΕΛ.ΑΣ. για όσες υποθέσεις δεν θελει να ασχοληθεί" ενώ υπογραμμίζει πως ερωτήματα γεννά το γεγονός πως μέχρι σήμερα η αστυνομία δεν έχει ζητήσει από τη χήρα του να αναγνωρίσει τα προσωπικά αντικείμενά του.
Πίσω από τη δικαιολογία της αύξησης της εγκληματικότητας "καλύπτουν ουκ ολίγα ρατσιστικά εγκλήματα μίσους συμμοριών που συνδέονται με τους μπράβους της νύχτας σε μαγαζιά της περιοχής" καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Κίνηση, που το απόγευμα της Κυριακής οργάνωσε πορεία διαμαρτυρίας έως το σημείο της δολοφονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...