Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Σεξ και γκέϊ στην προεκλογική εκστρατεία της Αυστραλίας.

Και ξαφνικά, το σεξ και οι γκέϊ έγιναν μέρος της προεκλογικής εκστρατείας της Αυστραλίας.
Η αρχή έγινε με τον υπερσυντηρητικό αρχηγό της αντιπολίτευσης, Τόνι Άμποτ, που εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, ως κριτής, μαζί με την βασίλισσα της ποπ, Κάιλι Μινόγκ.
Παλαιότερα, ο Άμποτ είχε πει ότι «η παρθενία είναι πολύτιμο δώρο για κάθε γυναίκα και δεν θα πρέπει να την θυσιάζουν στον οποιοδήποτε». Πρόσθεσε ότι αν οι κοπέλες δεν αντέχουν να περιμένουν μέχρι να μπει το στεφάνι για να κάνουν έρωτα, τότε θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιούν τις απαραίτητες προφυλάξεις κατά τις προγαμιαίες σεξουαλικές τους περιπτύξεις.
Επίσης, έχει ταχθεί και κατά του γάμου των ομοφυλόφιλων.
Στην τηλεοπτική εκπομπή «Hey Hey It’s Saturday», εμφανίστηκε και η Κάιλι Μινόγκ για να παρουσιάσει το νέο της άλμπουμ «Αφροδίτη».
Μαζί της και ένα χορευτικό συγκρότημα σε χορογραφίες που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν «τολμηρές και γκέϊ».
Η Μινόγκ, γνωρίζοντας τις απόψεις του Άμποτ για την ομοφυλοφιλία, σχολίασε στη ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή:
«Είδες δεν έπεσε το ταβάνι να μας πλακώσει. Γκέϊ, σημαίνει αγάπη, έρωτας».
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης περιορίστηκε να παρατηρήσει ότι είναι άνετος ανάμεσα σε γκέϊ…
Σχεδόν την ίδια ώρα ένας άλλος πολιτικός, ο αρχηγός του κόμματος των Πρασίνων, γερουσιαστής Μπομπ Μπράουν, κατηγορούσε τις δυο μεγάλες πολιτικές παρατάξεις (Εργατικό και Συνασπισμό Φιλελευθέρων-Εθνικών) που δεν αναγνωρίζουν τους γάμους των ομοφυλόφιλων.
«Οι γάμοι αυτοί πρέπει να αναγνωρίζονται για να μπορούν οι γκέϊ να χαίρονται τον έρωτά τους», είπε ο γερουσιαστής Μπράουν.
Ο ίδιος, πάντως, που σήμερα είναι 65 ετών, δήλωσε ότι είναι πολύ μεγάλος για να παντρευτεί τον επί χρόνια σύντροφό του…
Όλα αυτά τα θέματα περί σεξ, ομοφυλόφιλων και ελευθερίας φιλοδοξεί να τα προωθήσει αποτελεσματικά το «Κόμμα του Σεξ» που θα κατεβάσει υποψηφίους για την Βουλή και την Γερουσία.
«Υπάρχουν κι άλλα θέματα πέραν από τους φόρους και την άμυνα», λέει η αρχηγός του Φιόνα Πάτεν που υπόσχεται ότι το «Κόμμα του Σεξ» θα καταπιαστεί με τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.
Το «Κόμμα του Σεξ» έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του πριν δυο χρόνια περίπου στα πολιτικά πράγματα της Αυστραλίας, υποσχόμενο νομιμοποίηση της ευθανασίας, αποποινικοποίηση των ναρκωτικών για ιδία χρήση και άμβλυνση της αυστηρής νομοθεσίας περί πορνό. Δεν βρήκε απήχηση
Τώρα, η αρχηγός του κόμματος, Φιόνα Πάτεν, κηρύσσοντας την προεκλογική εκστρατεία υποσχέθηκε ότι η πολιτική της θα είναι τέτοια που «θα κάνει τα μαλλιά της κεφαλής του Τόνι Άμποτ (επικεφαλή της αντιπολίτευσης) να σηκωθούν» και «θα ασπρίσει τα γκρίζα μαλλιά της Τζούλια Γκίλαρντ (της πρωθυπουργού».
PHOTO:O αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Τόνι Άμποτ, στα παρασκήνια του τηλεοπτικού πλατό της εκπομπής «Hey Hey It's Saturday», παρακολουθεί την εμφάνιση της Κάιλι στην ίδια εκπομπή.
neoskosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...